Welkom

Welkom op de website van AIRCO PLUS

Graag stel ik me eerst even aan u voor.

Mijn naam is Wouter van Dijk, zelfstandig ondernemer met passie voor techniek. Al sinds 1982 ben ik werkzaam in de auto en voertuigtechniek waarvan meer dan 25 jaar in de autoschadeherstelsector met als specialiteit aircotechniek en lastechniek. 

Aircoplus heeft zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld als een servicegericht bedrijf in de technische dienstverlening op voertuig gebied, met als specialisaties Airco-en Koeltechniek,  Aluminium- en RVS lastechniek en Autoschadehersteltechniek. Maar ook op andere gebieden met technische vraagstukken kan Aircoplus de aangewezen partner voor u zijn.
De klanten van Aircoplus kijken naar Aircoplus als een betrouwbare partner met een menselijk gezicht. Aircoplus staat voor kwaliteit, goede service, innovatieve klantgerichte oplossingen waar de klant nog over de schouder mag meekijken.

Ik nodig u van harte uit om mijn website te verkennen en een indruk te krijgen van de producten en diensten die ik aanbied. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik zal ze met alle plezier voor u beantwoorden.