Welkom

Welkom bij AIRCO PLUS

Graag stel ik me eerst even aan u voor.

Mijn naam is Wouter van Dijk, zelfstandig ondernemer met passie voor techniek. Al sinds 1982 ben ik werkzaam in de auto en voertuigtechniek waarvan meer dan 25 jaar in de autoschadeherstelsector met als specialiteit aircotechniek en lastechniek. In 1999 ging mijn grote wens in vervulling en heb ik mijn bedrijf, Aircoplus, opgericht.

Aircoplus heeft zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld als een servicegericht bedrijf in de technische dienstverlening op voertuig gebied, met als  drie hoofdspecialisaties; Airco-en koeltechniek,  Aluminium- en RVS lastechniek en Autoschadehersteltechniek.  Maar ook op andere gebieden met technische vraagstukken kunnen wij u van dienst zijn.
Aircoplus staat voor kwaliteit, goede service, innovatieve klantgerichte oplossingen waar de klant nog over de schouder mag meekijken.

Ik nodig u van harte uit om mijn website te verkennen en een indruk te krijgen van de producten en diensten die ik aanbied. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik zal ze met alle plezier voor u beantwoorden.

 

Onderstaand een deel van de diensten die wij verlenen:

 

Reparatie, levering, onderhoud en inbouw van airconditioning in voertuigen.

Levering van alle vervangingsonderdelen voor zowel het airconditioning systeem als ook voor het koelsysteem.

Inbouw van standverwarming, zowel water- als luchtverwarming.

Levering en montage van auto-, camper- & caravancomfortproducten.

Diagnose en second opinion.

Schadeherstel en carrosserieaanpassingen.

Las-service aan zowel carrosserieën als constructies. Metaal, aluminium en RVS. (ook APK laswerk)